Skip to content Skip to footer

Reviews

Na een massage door Arthur weer een gevoel van ontspannen lenigheid dat ik bijna was vergeten. Het stroeve bewegen was weg. Fijn Arthur, dank je, ook voor de goede raad om meer te lopen.

Massage aan huis

Fiel

Client

Een massage van Arthur is echt een cadeautje. Of het nou in eigen huis is of bij hem, het voelt veilig en vertrouwd. Echt even op en top ontspanning en Arthur is ook echt een schat. Iedereen zou zichzelf dit mogen gunnen.

Massage aan huis

Joette

Client

Vandaag is Arthur geweest voor een ontspannings massage. Heerlijk en hij is zo lief en zorgzaam. Topper!

Massage

debby

Client

2 dagen geleden kwam Arthur bij ons aan huis, voor een ontspanningsmassage van zowel mijn vrouw als mijzelf. Warme persoonlijkheid, gouden handen, we hebben genoten en raden je aan iedereen aan!

Massage

maarten

Client

Ontzettend blij dat Arthur weer beschikbaar is, komt gelukkig weer wekelijks bij onze firma langs voor de stoelmassage!

Massage

Peter

Client

Carlijn: Wat een cadeau!
Donderdagavond stond Arthur bij ons op de stoep, met zijn massagetafel onder zijn arm.
Ik en mijn man kregen een massage cadeau; wat een topcadeau! Arthur is een fijne, vrolijke en hartelijke man die je meteen op je gemak laat voelen. De massage was superlekker en ontspannen en wat een luxe ook dat dit allemaal kan in je eigen huis. Een absolute aanrader!

Massage

Carlijn

Client

Buiten een wind die alles omver blaast, ik kijk ernaar en voel me stil en zacht en warm. Weer thuis na mijn stoelmassage;ik wist niet dat dat zò heerlijk zou zijn.

Massage aan huis

Joke

Client

Top-masseur aan huis, dat cadeau geef ik mezelf weer na een lange contactloze corona-periode. In warme, vertrouwde warme handen. Een aanrader onze Arthur.

Massage aan huis

Hans

Client

Arthurmassage