Skip to content Skip to footer

Tarieven en contact massage

U kunt zich tussen 10.00 en 22.00 door mij in heel de Randstad laten masseren. Zo kunt u ervoor kiezen zich voor het slapen gaan te laten masseren wat de nachtrust op een natuurlijke wijze ten goede komt. Of juist de dag fris te beginnen met een massage!

Het standaardtarief voor elke massagevorm is € 35,- per half uur. Zelf ben ik woonachtig in Amsterdam. Voor lange afstanden zal ik een kleine reisvergoeding rekenen.

  • standaard massage:   65 euro
  • half uur massage:   35 euro
  • sportmassage:   65 euro
  • onstspanningsmassage:   65 euro
  • shiatsu:   65 euro
  • bedrijfsmassage:   15 euro 
  • partnermassage workshop:   140 euro
  • voetreflexologie:   20 euro
  • duomassage:   140 euro
  • reiskosten:   bij lange afstanden vanaf Amsterdam vraag ik een bescheiden reiskostenvergoeding extra

Heeft u interesse in een massage op locatie of wilt u nader kennis maken met mijn diensten? Neem gerust contact met me op. Dit kunt u doen door mij te bellen, een e-mail te sturen of u kunt gebruikmaken van het formulier hieronder.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Arthur van der Struijf
Amsterdam, Nederland
Telefoon: 06 50 65 11 66

Arthurmassage