06 - 50 65 11 66 | info@arthurmassage.nl

ma - zon : 10 uur - 22 uur

 

Arthur massage header homepage

Partnermassage workshop

PARTNERMASSAGE WORKSHOP

 
Bij partnermassage leer je om je partner op een manier aan te raken en te masseren zoals die dat graag wil.

De basis is het je leren open te stellen voor de gevoelens van de ander, je daarmee te verbinden en vanuit je hart aan te raken en er helemaal te zijn voor de ander. Plezier, genieten en communicatie staan voorop.
De massagetechnieken zijn ondergeschikt. Om aan deze sessie te kunnen deelnemen hoef je geen vooropleiding in massage te hebben gevolgd. Partnermassage is een geweldige impuls voor jullie intieme leven, zorgt voor spanning en ontspanning en stimuleert de onderlinge communicatie en verbinding.

De partnermassage kan verzorgd worden door één masseuse of masseur of door beide. Als er één begeleider is ligt de nadruk op gevoelsmatig leren afstemmen, aanraking en basis massagetechnieken.

Het is ook mogelijk jullie door ons te laten masseren in je eigen vertrouwde omgeving, bij ons in de praktijk of in hotel....
De partnermassage kan naar keuze plaats vinden op de massagetafel of op een matras. Het is een heel feestelijk cadeau om te geven en te ontvangen!

Verras je partner en geniet zelf net zo hard !

  

Afdrukken E-mail

You have no rights to post comments

Reacties  

#1 Nathalia 16-12-2017 11:56
Net een heerlijke massage gehad van Arthur. Hij weet precies je pijnpunten te vinden en met juiste hoeveelheid druk voor ontspanning te zorgen.
Ik en mijn partner gaan zeker vaker voor Arthur.
Groetjes Nathalia

Tweets

Arthur Massage

Amsterdam, Nederland
Tel: 06 50 65 11 66
BTW nr: NL002083882B85 - KvK nr: 34345532
 

Om weg te geven :-)

cadeaubon arthur massage

Workshop partnermassage

partnermassage foto goed